Τρόποι παραγγελίας – πληρωμής

  • Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσα από τα site www.marketathome.gr, σχεδιασμένο ειδικά για να είναι εύκολα στη χρήση.
  • Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση και τα έξυπνα φίλτρα για να εντοπίσετε συγκεκριμένες ομάδες προϊόντων.
  • To marketathome.gr δέχεται και τηλεφωνικές παραγγελίες. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2551081111 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Η marketathome.gr στοχεύει στο να προσφέρει εναλλακτικές δυνατότητες πληρωμών ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

Αντικαταβολή: Πληρώστε κατά την παράδοση με μετρητά στον οδηγό που θα φέρει την παραγγελία σας, 

Με χρήση POS: με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Visa, Maestro, Mastercard, American Express) μέσω μηχανήματος POS, στον οδηγό μας που θα παραδώσει τα ψώνια σας, την ημέρα και ώρα που έχετε ορίσει. To POS δε συνεργάζεται με κάρτες Diners Club

Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: Πληρώστε με ασφάλεια μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, χρησιμοποιώντας κάρτες Visa, Maestro, Mastercard και American Express. Η πληρωμή σας εκτελείται μέσα από το δίκτυο της Viva Wallet. 

Με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μα λογαριασμούς: κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με απευθείας κατάθεση Έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 9501719130006913148968541

ΕΘΝΙΚΗ: IBAN GR 2201103060000030600977562

 

Για τους πελάτες του εξωτερικού υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal μέσω της πύλης Viva Wallet

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς, μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό στο info@marketathome.gr

Η εκτιμώμενη ώρα παράδοσης ενδέχεται να τροποποιηθεί, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη (τηλεφωνικά ή μέσω email).